Η Falcon συνεργάζεται με διάφορους δήμους για την προστασία δημοτικών κτιρίων-εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. 

Εγκαθιστούμε σύγχρονα, ολοκληρωμένα και αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας στους χώρους δημοτικών δομών όπου υπάρχει ανάγκη. Τα συστήματα ασφαλείας μας περιλαμβάνουν συναγερμούς παραβίασης χώρου, κάμερες ασφαλείας, πυρανίχνευση, ανιχνευτές πλημμύρας κ.ά. ενώ αναλαμβάνουμε και τη συντήρηση όλων των συστημάτων ασφαλείας, εξασφαλίζοντας έτσι την πολύχρονη και αδιάκοπη ορθή λειτουργία τους. 

Τον κύριο λόγο όμως τον έχουν τα περιπολικά μας. Μέσω της υπηρεσίας Άμεσης Επέμβασης Περιπολικού, πραγματοποιούμε προληπτικές περιπολίες για την αποθάρρυνση κακόβουλων ενεργειών και την επίβλεψη τυχόν προβλημάτων ή ύποπτων κινήσεων. Σε περίπτωση εκδήλωσης περιστατικού, τα περιπολικά μας επεμβαίνουν άμεσα για την αποτροπή ή αντιμετώπιση του συμβάντος. 

Τόσο τα συστήματά μας όσο και τα περιπολικά μας είναι συνδεδεμένα με το Κέντρο της Falcon για άμεση επικοινωνία. Το Κέντρο μας, στελεχωμένο από εκπαιδευμένους χειριστές, διαχειρίζεται όλα τα σήματα συναγερμού και κάνει τον καλύτερο συντονισμό μεταξύ των περιπολικών οχημάτων.

Έτσι επιτυγχάνουμε την αποτελεσματική φύλαξη σχολείων, ταχυδρομείων, γηπέδων, πάρκων, δημοτικών κοινόχρηστων χώρων και άλλων δημοτικών εγκαταστάσεων. 

Οι δήμοι εμπιστεύονται τη Falcon
Φόρμα επικοινωνίας

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

Falcon Security

Διεύθυνση:
Λεωφ. Γ. Κρανιδιώτη 103
Λατσιά, Λευκωσία, 2231

Τηλέφωνο:
77 777721
+357 22 460824

Email:
info@falconsecurity.com.cy