Μετά από αρκετούς μήνες εντατικής δουλειάς και αφοσίωσης, είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώνουμε ότι η νέα ιστοσελίδα της Falcon Security – https://falcon.cy – είναι live!

Στόχος της νέας ιστοσελίδα μας είναι να σας προσφέρουμε βελτιωμένη εμπειρία περιήγησης κάθε φορά που μας επισκέπτεστε διαδικτυακά. Η ιστοσελίδα μας θα αποτελεί το μέσο για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όλων των ειδών πληροφορίες που αφορούν την ασφάλειά σας, όπως επίσης και ένα μέσο επικοινωνίας προς εμάς.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με γνώμονα να προσφέρει εξίσου ευχάριστη εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες. Κινητό, τάμπλετ, υπολογιστή, όποια συσκευή και να χρησιμοποιείτε, κάθε δεδομένη στιγμή θα μπορείτε να πλοηγήστε στην ιστοσελίδα μας και να κάνετε εύκολα τις ενέργειες που θέλετε.

Η ιστοσελίδα συνδυάζει ένα μινιμαλιστικό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον με πλούσια και χρήσιμη πληροφορία σε κάθε σημείο. Διαθέτει ξεχωριστές σελίδες επεξηγώντας κάθε προϊόν και υπηρεσία ασφαλείας που σας ενδιαφέρει, όπως επίσης και ξεχωριστές σελίδες λύσεων ανά περίπτωση. Θα τα βρείτε όλα στο μενού πάνω-δεξιά.

Από τη σελίδα Προφίλ θα δείτε συγκεντρωμένα και περιεκτικά πληροφορίες για τη Falcon που θέλετε να γνωρίζετε. Θα δείτε το μέγεθος της εταιρείας, τι λένε για εμάς άτομα, εταιρείες και οργανισμοί που μας εμπιστεύτηκαν, το ενδεικτικό πελατολόγιο μας και φυσικά τις πιστοποιήσεις μας, που κάθε νόμιμη εταιρεία security οφείλει να κατέχει και να προβάλει.

Η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεται συνεχώς με νέο υλικό. Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσω της ιστοσελίδας θα σας κρατάμε ενήμερους για τα νέα στο χώρο της ασφάλειας, τις εγκληματικές ενέργειες και τις λύσεις με τις οποίες μπορείτε να προστατευτείτε. Επίσης, κατά διαστήματα θα βλέπετε διάφορες “εκπλήξεις” που έχουμε προγραμματίσει για εσάς…

Συγκεκριμένα, η ενότητα Δημοσιεύσεις θα εμπλουτίζεται συνεχώς με εταιρικές ανακοινώσεις, άρθρα, σύντομες συμβουλές και πραγματικά περιστατικά.

Τέλος, σας προσκαλούμε επίσης να συνδεθείτε μαζί μας σε όποια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιείτε περισσότερο (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, Pinterest) για την αμεσότερη διαδικτυακή αλληλεπίδραση μαζί μας.

Καλή περιήγηση!

Δες περισσότερα